Valpekurs

Med fokus på en trygg og velfungerende valp.

   Se intro

Kursperiode

Ta kurset når du vil, og hvor du vil. Du har tilgang i et helt år.

En god start

Viktige treningsvektøy for hele valpeperioden. Få en god start.

Still spørsmål

Instruktøren er tilgjengelig for spørsmål hele veien.

Kursbevis

Du får selvfølgelig eget kursbevis ved gjennomført kurs.

Gjør som over tusen andre valpeeiere før deg, og start ditt online valpekurs i dag!

Først og fremst, gratulerer med ny valp! Å være nybakt valpe-eier er både spennende, givende, herlig, og noen ganger - kanskje bittelitt krevende på en og samme tid. Hvis jeg kan gi deg ETT råd? Det er både enklere, og bedre å forebygge fremtidige utfordringer, enn å problemløse. Med dette kurset har jeg et solid mål for øyet - og det er at du og hunden din skal ha muligheten til å oppleve et godt og harmonisk hundehold i hverdagen. Sammen, så skal du og jeg sørge for at din valp får en god start i livet, og bane vei for et godt samarbeid, og en god relasjon mellom hund og eier. Dette kurset gir deg tilgang på faglig kunnskap, og effektive treningsteknikker som har til hensikt å bistå deg på veien mot å bli en trygg og tydelig hundetrener. Resultatet av det er at du kan veilede valpen din på en god måte inn i fremtiden. Derfor er valpekurs en god start!

Er online valpekurs noe for deg?

Valpekurs handler i stor grad om å gi deg den kunnskapen du trenger for å kunne veilede valpen din på best mulig måte inn i fremtiden. Et godt valpekurs er et av de viktigste kursene du kan investere i.

Meld deg på nå!

KURSET GIR DEG:

  • Grunnleggende kunnskap om hund og trening av hund. Dette gjør at du tidlig kan gi valpen din en god start. Det er ingen grunn til å vente.
  • Treningsteknikker som gjør deg bedre i stand til å forebygge potensielle utfordringer i fremtiden. Det er alltid både enklere og bedre å forebygge, enn å problemløse.
  • Muligheten til å gå på kurs hvor som helst, og når som helst. Det eneste du trenger er tilgang på nett. I tillegg kan du ta kurset, og trene valpen i et tempo som passer deg. Du har tilgang på kurset i et helt år fra kjøpsdato, og har derfor god tid i utdanningsløpet.
  • Videopresentasjoner - teoretiske forelesninger og praktisk trening med hund.
  • Mulighet for å stille instruktøren spørsmål hvis det er noe du lurer på.
  • Nedlastbart kursmateriell som består av blant annet guider, treningsplanleggere, oppgaveskriving og informasjonsskriv/kart
  • Kursbevis når du har fullført kurset
Alt Text

HVA SIER VÅRE TIDLIGERE KURSDELTAKERE?

Noen tilbakemeldinger om vårt valpekurs:

"Som førstegangs hundeeier var jeg så letta for at det fantes valpekurs på nett. Det var ikke kurs tilgjengelig når jeg hentet valpen hos oppdretter, og jeg ville begynne så fort som mulig når vi kom hjem. Derfor syntes jeg det var så kjekt at Online Hundetrening fantes. Et flott og opplysende kurs med gode veiledningsvideoer! Har hatt stort utbytte av kurset. Jeg kommer også til å gå tilbake i modulene/leksjonene for å få en repetisjon i ny og ned, for jeg vil virkelig at det vi trener på skal sitte skikkelig."

Viktoria Bergtun

Valpekurs

"En veldig fin innføring i hverdagslydighet. Kurset har fungert som et fint "oppslagsverk" etter at valpen kom i hus. Å ha gått gjennom kurset før valpen kom synes jeg var nyttig, og jeg følte meg forberedt på det vi nå skulle lære sammen. Vi har i tillegg gått vanlig valpekurs med oppmøte. Kombinasjonen vil jeg anbefale til flere, fordi med nettbasert kurs har man også en veileder hjemme. Siden ikke alt er ferdig innlært hos både meg og Sako, er det en utrolig stor fordel å ha tilgang på kurset over så lang tid."

Kristin Ringerike

Valpekurs

"På grunn av koronasituasjonen har det vært lite tilgang på fysiske valpekurs. At det i det heletatt finnes et online alternativ er utrolig positivt. Her får man innføring i mye nyttig informasjon som hjelper deg å håndtere den første tiden, og å etablere en god relasjon med valpen. Fin oppbygging med informasjon, behagelig kursholder, og video som viser hvordan man utfører teorien i praksis. Passe lengde på sekvensene, og gode temaer. Jeg synes det er bra at ulike raser er representert. Jeg likte også gjennomgangen av hundens ulike utviklingsfaser, og kursmateriell som man kan skrive ut for blant annet miljøtrening.


Jeg har fått svar på mange ting som jeg ikke engang visste at jeg lurte på, men som har vært svært nyttig. Jeg har også fått en bredere forståelse av hvordan jeg påvirker valpen i form av ord og kroppspråk, og hvordan vi kan trene med suksess. Jeg ble en tryggere og mer konsekvent valpeeier ved å gjennomføre kurset."

Chris Helene Steen

Valpekurs

Vanlig stilte spørsmål

Når kan jeg begynne å trene med valpen?

Vi anbefaler å gi valpen noen dager på å finne seg til rette i sitt nye hjem, men så kan man fint starte med treningen. Valper lærer hele tiden, på godt og på vondt, så det er ingen grunn til å vente med treningen.

Hvor lenge har jeg tilgang på kurset?

Du har tilgang på kurset i minimum et år fra du kjøper kurset. Er du heldig, så har du det kanskje lengre også. Husk at du må være logget inn med brukeren din for å se kurset du har kjøpt.

Kan jeg ta kurset på mobil?

Alle våre kurs fungerer like godt på både pc, nettbrett og mobil. Du kan derfor ta med deg kurset ditt over alt. Kjeder du deg på hytta? Hvorfor ikke plukke frem telefonen og ta en treningsøkt med din firbeinte venn? Vi er med deg der du trenger oss så lenge du har tilgang på nett.

Får jeg kursbevis?

Vi synes det er så utrolig stas å ha deg på kurs! Selvfølgelig får du kursbevis :-) Husk å alltid trykke på "fullfør og gå videre", slik at kurset registrerer at du fullfører leksjonene. Ved endt kurs får du kursbevis på e-post.

Hvordan får jeg tilgang til kursene jeg har kjøpt?

Det er enkelt å finne kursene du har kjøpt. Husk å logge inn med din bruker. Når du har logget inn, så kan du trykke på "mine kurs" i menyen. Du vil da få opp en komplett oversikt over dine kurs. Her vil du også kunne se hvor langt du har kommet i kurset.

Beholder jeg kurstilgangen etter jeg har bestått et kurs?

Absolutt! Du beholder kurstilgangen frem til utløpsdatoen har passert, uavhengig av om du har bestått kurset. På denne måten kan du ta deg god tid, og kanskje repetere treningen hvis du har behov for det.

Din instruktør


Hanne Trøan
Hanne Trøan

Hanne har jobbet profesjonelt med hund i 10 år gjennom eget hundesenter. Her har hun jobbet med alt fra vanlige familiehunder til bruks og tjenestehunder. Hun etablerte og utviklet en av Midt-Norges største hundeskoler i løpet av en 6-års periode frem til Januar 2019.

Hanne innehar flere instruktørutdanninger, både flere 1-årige utdanninger, NKK trinn 1 samt godkjent rallyinstruktør. I tillegg har hun en 1-årig utdanning innenfor avansert spesialsøk fra Hundcampus i Sverige. Hun konkurrerer også aktivt med egne hunder, og har ført opp hund til elite rallylydighet. Hun har ført opp hund og konkurrerer i klasse 3 lydighet, og i øverste klasse IGP. Hun har også deltatt på to Norgesmesterskap for belgiske fårehunder.


Kursinnhold


  Introduksjon
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på
  Vårt viktigste verktøy
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på

Kom i gang nå.