Valpekurs

Med fokus på en trygg og velfungerende valp.

   Se intro

JULI-KAMPANJE! De 50 første som kjøper online valpekurs i juli får tilsendt en gratis valpepakke i posten til en verdi av kr. 370,- Pakken inneholder et omfattende valpehefte, rabattkort på kurs, sammenleggbar drikkeskål, en klikker, samt godbiter og snacks til ditt lille nøste. Bruk rabattkode J-VALP22 når du skal betale for kurset, og din valpepakke er straks på vei. OBS! Kampanjen kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter.

Gjør som hundrevis av andre valpeeiere før deg, og lær det du trenger å vite om valp og valpetrening i dette omfattende online valpekurset.

Først og fremst, gratulerer med ny valp! Å være nybakt valpeeier er både spennende, givende, herlig - og noen ganger, kanskje bittelitt krevende på en og samme tid. Hvis jeg kan gi deg ETT råd? - Det er både enklere, og bedre å forebygge fremtidige utfordringer, enn å problemløse. Jeg forteller deg dette fordi jeg virkelig vil at både du og hunden din skal ha muligheten til å oppleve et harmonisk hundehold sammen. Ønsker du en hund som gjerne vil samarbeide med deg, og lytter på deg? En hund som ikke hopper på alt og alle? En hund som kommer når du roper på den? En hund som slapper av rundt folk og andre hunder, eller som går pent i bånd? Takket være dette kurset har du nå tilgang til faglig kunnskap og effektive treningsteknikker som har til hensikt å bistå deg på veien mot å bli en trygg, og tydelig hundetrener. Resultatet av det er at du kan veilede valpen din på en god måte inn i fremtiden.

På dette online valpekurset er vi opptatt av å etablere et godt grunnlag, og å bygge en god relasjon mellom deg og din valp. Samarbeidet mellom deg og valpen står derfor sentralt i kurset. Her legges det også vekt på at du som hundeeier skal få et godt hundehold, og at du skal lære mer om trening av hund.

Målsetningen er at du skal lære å trene valpen slik at den forhåpentligvis vokser opp til å bli en trygg og selvsikker hund som fungerer godt i samfunnet vi lever i. Derfor er valpekurs en god start!

Forkunnskaper: Ingen
Type kurs: Selvstudie med quiz
Interaksjon: Instruktøren svarer deg på spørsmål i kurset
Tilgang: 1 år


Et av de viktigste kursene du kan investere i

Valpekurs handler i stor grad om å gi deg den kunnskapen du trenger for å kunne veilede valpen din på best mulig måte inn i fremtiden. Hvordan går du frem for at valpen skal ha lyst til å samarbeide med deg? Hva gjør man for å få en hverdagslydighet hund? Og hvordan kan du unngå problemer i fremtiden?

KURSET GIR DEG:

  • Grunnleggende kunnskap om hund og trening av hund. Dette gjør at du tidlig kan gi valpen din en god start. Det er ingen grunn til å vente.
  • Treningsteknikker som gjør deg bedre i stand til å forebygge potensielle utfordringer i fremtiden. Det er alltid både enklere og bedre å forebygge, enn å problemløse.
  • Muligheten til å gå på kurs hvor som helst, og når som helst. Det eneste du trenger er tilgang på nett. I tillegg kan du ta kurset, og trene valpen i et tempo som passer deg. Du har tilgang på kurset i et helt år fra kjøpsdato, og har derfor god tid i utdanningsløpet.
  • Videopresentasjoner - teoretiske forelesninger og praktisk trening med hund.
  • Mulighet for å stille instruktøren spørsmål hvis det er noe du lurer på.
  • Nedlastbart kursmateriell som består av blant annet guider, treningsplanleggere, oppgaveskriving og informasjonsskriv/kart
  • Kursbevis når du har fullført kurset
Alt Text

Tips om sosialisering

Sosialisering er en viktig del av valpetreningen. Her får du noen kjappe tips til hva det er greit å tenke på når du skal sosialisere valpen din. Du får mer informasjon om sosialisering og andre viktige temaer i valpekurset.

Lær om hund

Grunnleggende hundetrening

Valpens utvikling
Språk og signaler
Sosialisering
Miljøtrening

Samarbeid

Motivasjon og engasjement

Kontakt og fokus
Innkalling
Gå pent i bånd
Helsesituasjoner

Hverdag

Renslighetstrening

Håndtering
Ro og balanse
Valpebiting
Alenetrening

HVA SIER VÅRE TIDLIGERE KURSDELTAKERE?

Noen tilbakemeldinger om vårt valpekurs:

"Som førstegangs hundeeier var jeg så letta for at det fantes valpekurs på nett. Det var ikke kurs tilgjengelig når jeg hentet valpen hos oppdretter, og jeg ville begynne så fort som mulig når vi kom hjem. Derfor syntes jeg det var så kjekt at Online Hundetrening fantes. Et flott og opplysende kurs med gode veiledningsvideoer! Har hatt stort utbytte av kurset. Jeg kommer også til å gå tilbake i modulene/leksjonene for å få en repetisjon i ny og ned, for jeg vil virkelig at det vi trener på skal sitte skikkelig."

Viktoria Bergtun

Valpekurs

"En veldig fin innføring i hverdagslydighet. Kurset har fungert som et fint "oppslagsverk" etter at valpen kom i hus. Å ha gått gjennom kurset før valpen kom synes jeg var nyttig, og jeg følte meg forberedt på det vi nå skulle lære sammen. Vi har i tillegg gått vanlig valpekurs med oppmøte. Kombinasjonen vil jeg anbefale til flere, fordi med nettbasert kurs har man også en veileder hjemme. Siden ikke alt er ferdig innlært hos både meg og Sako, er det en utrolig stor fordel å ha tilgang på kurset over så lang tid."

Kristin Ringerike

Valpekurs

"På grunn av koronasituasjonen har det vært lite tilgang på fysiske valpekurs. At det i det heletatt finnes et online alternativ er utrolig positivt. Her får man innføring i mye nyttig informasjon som hjelper deg å håndtere den første tiden, og å etablere en god relasjon med valpen. Fin oppbygging med informasjon, behagelig kursholder, og video som viser hvordan man utfører teorien i praksis. Passe lengde på sekvensene, og gode temaer. Jeg synes det er bra at ulike raser er representert. Jeg likte også gjennomgangen av hundens ulike utviklingsfaser, og kursmateriell som man kan skrive ut for blant annet miljøtrening.


Jeg har fått svar på mange ting som jeg ikke engang visste at jeg lurte på, men som har vært svært nyttig. Jeg har også fått en bredere forståelse av hvordan jeg påvirker valpen i form av ord og kroppspråk, og hvordan vi kan trene med suksess. Jeg ble en tryggere og mer konsekvent valpeeier ved å gjennomføre kurset."

Chris Helene Steen

Valpekurs

Vanlig stilte spørsmål

Når kan jeg begynne å trene med valpen?

Vi anbefaler å gi valpen noen dager på å finne seg til rette i sitt nye hjem, men så kan man fint starte med treningen. Valper lærer hele tiden, på godt og på vondt, så det er ingen grunn til å vente med treningen.

Hvor lenge har jeg tilgang på kurset?

Du har tilgang på kurset i minimum et år fra du kjøper kurset. Er du heldig, så har du det kanskje lengre også. Husk at du må være logget inn med brukeren din for å se kurset du har kjøpt.

Kan jeg ta kurset på mobil?

Alle våre kurs fungerer like godt på både pc, nettbrett og mobil. Du kan derfor ta med deg kurset ditt over alt. Kjeder du deg på hytta? Hvorfor ikke plukke frem telefonen og ta en treningsøkt med din firbeinte venn? Vi er med deg der du trenger oss så lenge du har tilgang på nett.

Får jeg kursbevis?

Vi synes det er så utrolig stas å ha deg på kurs! Selvfølgelig får du kursbevis :-) Husk å alltid trykke på "fullfør og gå videre", slik at kurset registrerer at du fullfører leksjonene. Ved endt kurs får du kursbevis på e-post.

Hvordan får jeg tilgang til kursene jeg har kjøpt?

Det er enkelt å finne kursene du har kjøpt. Husk å logge inn med din bruker. Når du har logget inn, så kan du trykke på "mine kurs" i menyen. Du vil da få opp en komplett oversikt over dine kurs. Her vil du også kunne se hvor langt du har kommet i kurset.

Beholder jeg kurstilgangen etter jeg har bestått et kurs?

Absolutt! Du beholder kurstilgangen frem til utløpsdatoen har passert, uavhengig av om du har bestått kurset. På denne måten kan du ta deg god tid, og kanskje repetere treningen hvis du har behov for det.

Din instruktør


Hanne Trøan
Hanne Trøan

Hanne har jobbet profesjonelt med hund i 10 år gjennom eget hundesenter. Her har hun jobbet med alt fra vanlige familiehunder til bruks og tjenestehunder. Hun etablerte og utviklet en av Midt-Norges største hundeskoler i løpet av en 6-års periode frem til Januar 2019.

Hanne innehar flere instruktørutdanninger, både flere 1-årige utdanninger, NKK trinn 1 samt godkjent rallyinstruktør. I tillegg har hun en 1-årig utdanning innenfor avansert spesialsøk fra Hundcampus i Sverige. Hun konkurrerer også aktivt med egne hunder, og har ført opp hund til elite rallylydighet. Hun har ført opp hund og konkurrerer i klasse 3 lydighet, og i øverste klasse IGP. Hun har også deltatt på to Norgesmesterskap for belgiske fårehunder.


Kursinnhold


  Introduksjon
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på
  Vårt viktigste verktøy
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på

Kom i gang nå.