Valpekurs

Med fokus på en trygg og velfungerende valp.

   Se intro

Med mål om en hund som FUNGERER godt i samfunnet vi lever i -
skaff deg KUNNSKAP i dag.

Først og fremst, gratulerer med ny valp! Å være nybakt valpeeier er både spennende, givende, herlig - og noen ganger, kanskje bittelitt krevende på en og samme tid. Valpen har hele verden foran seg, og som hundeeier er det vår oppgave å veilede valpen på en god måte. Målsetningen er at valpen forhåpentligvis vokser opp til å bli en trygg og selvsikker hund som fungerer godt i samfunnet vi lever i. Da er valpekurs en god start!

På dette online valpekurset er vi opptatt av et godt grunnlag, og å bygge en god relasjon mellom deg og din valp. Samarbeidet mellom hund og eier står derfor sentralt i kurset. Vi legger også vekt på at du som hundeeier skal få et godt hundehold, og at du skal lære mer om trening av hund.

Forkunnskaper:
Ingen
Type kurs: Selvstudie med quiz
Interaksjon: Instruktøren svarer deg på spørsmål i kurset
Tilgang: 1 år


Valpekurs - viktig og grunnleggende trening av valpen

I vårt valpekurs går vi gjennom sentrale temaer og treningsteknikker i valpeperioden. Du vil lære om generell hundetrening, valpens utviklingsfaser og relasjon i hverdagen. Noen av emnene vi går gjennom både teoretisk og praktisk i kurset er:

  • Kontakt og samarbeid

  • Belønninger

  • Innkalling

  • Gå pent i bånd

  • Håndtering

  • Ro og balanse

  • Hilsesituasjoner

  • Sosialisering og miljøtrening

  • Renslighet, valpebiting og alenetrening

Still instruktøren spørsmål

I vårt valpekurs online kan du stille instruktøren spørsmål om det er noe du lurer på. Dette gjelder hele kursperioden.

Hva sier våre tidligere kursdeltakere?

Noen tilbakemeldinger om vårt valpekurs:

"Jeg har tatt to kurs hos Online hundetrening nå, og jeg må virkelig si at kursene ga mersmak.


Kursene er forklart på en veldig god måte, de er enkle å forstå, og jeg elsker at man kan gå tilbake i modulene om man skulle ha behov for det. Jeg har fått mange gode tips og råd, også synes jeg det er supert med forklarende videoer.

Har anbefalt Online hundetrening til til flere."

Monica Larssen

Valpekurs

"En veldig fin innføring i hverdagslydighet. Kurset har fungert som et fint "oppslagsverk" etter at valpen kom i hus. Å ha gått gjennom kurset før valpen kom synes jeg var nyttig, og jeg følte meg forberedt på det vi nå skulle lære sammen. Vi har i tillegg gått vanlig valpekurs med oppmøte. Kombinasjonen vil jeg anbefale til flere, fordi med nettbasert kurs har man også en veileder hjemme. Siden ikke alt er ferdig innlært hos både meg og Sako, er det en utrolig stor fordel å ha tilgang på kurset over så lang tid."

Kristin Ringerike

Valpekurs

"På grunn av koronasituasjonen har det vært lite tilgang på fysiske valpekurs. At det i det heletatt finnes et online alternativ er utrolig positivt. Her får man innføring i mye nyttig informasjon som hjelper deg å håndtere den første tiden, og å etablere en god relasjon med valpen. Fin oppbygging med informasjon, behagelig kursholder, og video som viser hvordan man utfører teorien i praksis. Passe lengde på sekvensene, og gode temaer. Jeg synes det er bra at ulike raser er representert. Jeg likte også gjennomgangen av hundens ulike utviklingsfaser, og kursmateriell som man kan skrive ut for blant annet miljøtrening.


Jeg har fått svar på mange ting som jeg ikke engang visste at jeg lurte på, men som har vært svært nyttig. Jeg har også fått en bredere forståelse av hvordan jeg påvirker valpen i form av ord og kroppspråk, og hvordan vi kan trene med suksess. Jeg ble en tryggere og mer konsekvent valpeeier ved å gjennomføre kurset."

Chris Helene Steen

Valpekurs

Forebygg fremtidige utfordringer

Veldig mange velger å gå på kurs først når problemene har utartet seg, og valpen allerede har lært mange uheldige ting. Ved å tilegne seg kunnskap, og starte valpetreningen tidlig - kan man forebygge utfordringer som påvirker hverdagen til både deg og hunden din i fremtiden.

Vanlig stilte spørsmål

Når kan jeg begynne å trene med valpen?

Vi anbefaler å gi valpen noen dager på å finne seg til rette i sitt nye hjem, men så kan man fint starte med treningen. Valper lærer hele tiden, på godt og på vondt, så det er ingen grunn til å vente med treningen.

Hvor lenge har jeg tilgang på kurset?

Du har tilgang på kurset i minimum et år fra du kjøper kurset. Er du heldig, så har du det kanskje lengre også. Husk at du må være logget inn med brukeren din for å se kurset du har kjøpt.

Kan jeg ta kurset på mobil?

Alle våre kurs fungerer like godt på både pc, nettbrett og mobil. Du kan derfor ta med deg kurset ditt over alt. Kjeder du deg på hytta? Hvorfor ikke plukke frem telefonen og ta en treningsøkt med din firbeinte venn? Vi er med deg der du trenger oss.

Får jeg kursbevis?

Vi synes det er så utrolig stas å ha deg på kurs! Selvfølgelig får du kursbevis :-) Husk å alltid trykke på "fullfør og gå videre", slik at kurset registrerer at du fullfører leksjonene. Ved endt kurs får du kursbevis på e-post.

Hvordan får jeg tilgang til kursene jeg har kjøpt?

Det er enkelt å finne kursene du har kjøpt. Husk å logge inn med din bruker. Når du har logget inn, så kan du trykke på "mine kurs" i menyen. Du vil da få opp en komplett oversikt over dine kurs. Her vil du også kunne se hvor langt du har kommet i kurset.

Beholder jeg kurstilgangen etter jeg har bestått et kurs?

Absolutt! Du beholder kurstilgangen frem til utløpsdatoen har passert, uavhengig av om du har bestått kurset. På denne måten kan du ta deg god tid, og kanskje repetere treningen hvis du har behov for det.

Din instruktør


Hanne Trøan
Hanne Trøan

Hanne Trøan er grunnleggeren av Doglife-konseptet. I en alder av 23 år startet hun opp Doglife med en målsetning om å skape et felles knytepunkt for alle hundeeiere som skulle bære preg av kvalitet over kvantitet. I oppstarten bestod Doglife hovedsaklig av tilbud om hundepass. Etterhvert utbedret bedriften med egen kursvirksomhet, og ble etterhvert en av Midt-Norges største hundeskoler. Hanne har over de siste år jobbet med over flere hundretalls forskjellige hunder gjennom Doglife - alt fra vanlige familiehunder, til bruks og tjenestehunder.

Hanne konkurrerer trener og konkurrerer aktivt innen LP lydighet, IPG, og rallylydighet. Hun har ført opp hund til elite rallylydighet, lydighet klasse 3, og klasse 2 i rik-programmet. Hun konkurrerer også i øverste klasse IGP, og har deltatt på 2 Norgesmesterskap for belgiske fårehunder. I tillegg til 20 års erfaring med egne hunder har Hanne flere utdanninger innen hund, deriblant 1-årige instruktørutdanninger, godkjent rallyinstruktør via Norsk Rallylydighetsklubb, og trinn 1 instruktør. I tillegg har hun en 1-årig utdanning innenfor avansert spesialsøk fra Hundcampus i Sverige. Hun deltar ellers jevnlig på kurs og seminarer for vidre utdannelse, både som instruktør og som hundefører.


Kursinnhold


  Introduksjon
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på
  Velkommen valp - en introduksjon
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på
  Vårt viktigste verktøy
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på

Kom i gang nå.