Valpekurs

En investering i fremtiden

   Se intro   Ta kurset

🐾 VALPETRENING STEG FOR STEG 🐾

Ønsker du en LYDIG og SAMARBEIDSVILLIG valp? 🐶 Da er dette kurset for deg. I valpekurset vil du lære nøye utprøvde metoder som gjør hundetreningen gøy og givende for både deg og valpen din.

Hanne har hatt fokus på at treningen skal være enkel, lett å forstå, og ikke minst - at den skal virke. Du vil få konkret veiledning i viktige øvelser i hverdagen, slik som at hunden skal ha lyst til å trene med deg, hvordan du lærer den å gå pent i bånd, eller hvordan den kommer til deg hver gang du roper på den. Det er smart å lære valpen slike ting FØR den lærer å overse deg, at den kan dra i båndet, eller at den kan stikke av fra deg 🐕💨🏃

Dette kurset gir deg tilgang på faglig kunnskap, og effektive treningsteknikker som har til hensikt å bistå deg på veien mot å bli en trygg og tydelig hundetrener. Resultatet av det er at du kan veilede valpen din på en god måte inn i fremtiden 🤎 Derfor er valpekurs en god start!

Forkunnskaper: Ingen
Type kurs: Selvstudie med quiz
Interaksjon: Du har mulighet til å stille instruktøren spørsmål i kurset
Tilgang: Du har tilgang på kurset i et år fra kjøpsdato


Tilbakemelding fra kursdeltaker:

“Som førstegangs hundeeier var jeg så letta for at det fantes valpekurs på nett. Det var ikke kurs tilgjengelig når jeg hentet valpen hos oppdretter, og jeg ville begynne så fort som mulig når vi kom hjem. Derfor syntes jeg det var så kjekt at Online Hundetrening fantes. Et flott og opplysende kurs med gode veiledningsvideoer! Har hatt stort utbytte av kurset. Jeg kommer også til å gå tilbake i modulene/leksjonene for å få en repetisjon i ny og ned, for jeg vil virkelig at det vi trener på skal sitte skikkelig."

- Viktoria Bergtun, Kursdeltaker
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Har du sett videoen?

Her er noen gode grunner til å bli med på valpekurset.


Din instruktør


Hanne Trøan
Hanne Trøan

For 15 år siden begynte jeg å ta på meg hunder i pass. Lite visste jeg at det som den gang var ment som selskap til min daværende hund skulle vise seg å bli starten på en reise, og et langt mer omfattende hundeeventyr enn det jeg hadde sett for meg.

For å gjøre en lang historie kort, så endte det hele med at jeg startet mitt eget hundesenter. Den bestod først av et hundehotell for firbeinte besøkende, og deretter en komplett hundeskole for hunder og eiere på alle nivåer. Visjonen var alltid å tilby et trygt og imøtekommende alternativ for hundeeiere hvor man både ble sett og hørt. Det skulle med tiden bli en av Midt-Norges største hundeskoler.

I løpet av alle disse årene som «hundegal» har jeg fått mye faglig tyngde i sekken. Antall kurs og treningstimer har jeg av klokelig visdom sluttet å telle, men nevneverdig er kanskje fire forskjellige utdannelser som hundeinstruktør innen både valp, hverdagshund og hundesport. Jeg synes også det er viktig i mitt virke som instruktør at jeg vet hva mine kursdeltakere går gjennom, både i hverdag og i sport – og en del av den prosessen har også vært viktig for aktiv deltakelse med egne hunder. Resultatet av det er at jeg har ført opp hund til øverste klasse i rallylydighet og IGP, samt klasse 3 i lydighet. Jeg har også deltatt på to norgesmesterskap for belgiske fårehunder. Ellers er jeg forfatteren bak bokserien om Bibbi Bjeff, som tar sikte på å lære de aller minste om hund, og ikke minst – kortserien «Valpetrening – steg for steg» (som du får kjøpt her hos Online Hundetrening).

Og nå? Ja – nå håper jeg å kunne berike din hundetrening med min kunnskap gjennom kurs her hos Online Hundetrening. Kanskje sees vi?


Flere tilbakemeldinger fra kursdeltakere:

Jeg ble veldig positivt overrasket over at kurset fungerte så godt for vår situasjon. Det var lettforklarte og nyttige øvelser som har gjort valpen vår mer medgjørlig i hverdagen. Vi gjorde kurset og valpetreningen til en familieaktivitet, og da var det veldig greit å kunne starte og stoppe kurset når vi ville, særlig for barna sin del. Det var også praktisk for oss å ha tilgang på kurset hele tiden ettersom vi flere ganger slo to fluer i en smekk med hundetrening og fotballtrening samtidig.

Tina Jensen
- Kursdeltaker
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

På grunn av koronasituasjonen har det vært lite tilgang på fysiske valpekurs. At det i det heletatt finnes et online alternativ er utrolig positivt. Her får man innføring i mye nyttig informasjon som hjelper deg å håndtere den første tiden, og å etablere en god relasjon med valpen. Fin oppbygging med informasjon, behagelig kursholder, og video som viser hvordan man utfører teorien i praksis. Passe lengde på sekvensene, og gode temaer. Jeg synes det er bra at ulike raser er representert. Jeg likte også gjennomgangen av hundens ulike utviklingsfaser, og kursmateriell som man kan skrive ut for blant annet miljøtrening. Jeg har fått svar på mange ting som jeg ikke engang visste at jeg lurte på, men som har vært svært nyttig. Jeg har også fått en bredere forståelse av hvordan jeg påvirker valpen i form av ord og kroppspråk, og hvordan vi kan trene med suksess. Jeg ble en tryggere og mer konsekvent valpeeier ved å gjennomføre kurset.

Chris Helene Steen
- Kursdeltaker
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

En veldig fin innføring i hverdagslydighet. Kurset har fungert som et fint "oppslagsverk" etter at valpen kom i hus. Å ha gått gjennom kurset før valpen kom synes jeg var nyttig, og jeg følte meg forberedt på det vi nå skulle lære sammen. Vi har i tillegg gått vanlig valpekurs med oppmøte. Kombinasjonen vil jeg anbefale til flere, fordi med nettbasert kurs har man også en veileder hjemme. Siden ikke alt er ferdig innlært hos både meg og Sako, er det en utrolig stor fordel å ha tilgang på kurset over så lang tid.

Kristin Ringerike
- Kursdeltaker
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Jeg har tatt to kurs hos Online hundetrening nå, og må si at dette ga mersmak. Kursene er godt forklart, enkel å forstå, og elsker at man kan gå tilbake i modulene om man skulle ha behov for det. Mange gode tips og råd, og supert med forklarende videoer. Har anbefalt disse til flere.

Monica Larssen
- Valpekurs
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Kursinnhold


  Introduksjon
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på

Vanlige stilte spørsmål


Når kan jeg begynne å trene med valpen?
Med en gang! Valper lærer hele tiden, på godt og på vondt, så det er ingen grunn til å vente med treningen.
Kan jeg ta kurset på mobil?
Alle våre kurs fungerer like godt på både pc, nettbrett og mobil. Du kan derfor ta med deg kurset ditt over alt. Kjeder du deg på hytta? Hvorfor ikke plukke frem telefonen og ta en treningsøkt med din firbeinte venn? Vi er med deg der du trenger oss så lenge du har tilgang på nett.
Hvor lenge har jeg tilgang på kurset?
Du har tilgang på kurset i MINIMUM et år fra du kjøper kurset. Er du heldig, så har du det kanskje lengre også. Husk at du må være logget inn med brukeren din for å se kurset du har kjøpt.
Hvordan får jeg tilgang til kursene jeg har kjøpt?
Det er enkelt å finne kursene du har kjøpt. Husk å logge inn med din bruker. Når du har logget inn, så kan du trykke på "mine kurs" i menyen. Du vil da få opp en komplett oversikt over dine kurs. Her vil du også kunne se hvor langt du har kommet i kurset.
Får jeg kursbevis?
Vi synes det er så utrolig stas å ha deg på kurs! Selvfølgelig får du kursbevis 😃 Husk å alltid trykke på "fullfør og gå videre", slik at kurset registrerer at du fullfører leksjonene. Ved endt kurs får du kursbevis på e-post.

Kom i gang nå.