Superhunden

Tren din hund til å bli en hverdagshelt!

   Se intro

Vil du trene opp din egen SUPERHUND?

I dette kurset gis det steg-for-steg instrukser til hvordan du kan lære hunden din nyttige triks som du kan få glede av i hverdagen. Vil du lære hunden din å hente gjenstander til deg, bære poser eller vesker, lukker dører og skuffer eller kanskje ta av deg sokkene? Da er dette kurset for deg. Kurset er lettfattet forklart med tekst og klare steg-for-steg forklaringer på innlæring, samt videoer som viser hvordan det kan gjøres. Treningen baserer seg i stor grad på frivillig atferd som betyr at hunden selv får tenke og bli treningsklok underveis.

Det du trenger til kurset er først for fremst noen godbiter hunden elsker (kutt eventuelt ned på mengden mat du gir hunden dersom det går med mye godbiter). Du vil etterhvert også trenge en gjenstand du vil at hunden skal lære seg å hente/bære, noen gamle raggsokker og en bunke med post-it-lapper eller liknende.

Forkunnskaper: Ingen
Type kurs: Selvstudie
Interaksjon: Du har mulighet til å stille instruktøren spørsmål i kurset.
Kurstilgang:


Din instruktør


Maren Teien Rørvik
Maren Teien Rørvik

Maren Teien Rørvik har mastergrad i etologi med spesialfelt hundeatferd. Hun jobber som programleder i TV og har blant annet ledet programmet Superhundene på NRK. Med egne hunder har Maren konkurrert for landslaget i lydighet og vunnet både nordisk mesterskap og VM individuelt. Hun konkurrerer også i agility og gjeting, og har tidligere drevet med hundekjøring. Maren driver foretaket Unity.dog, sammen med sin ektemann Jørgen.


Vanlige stilte spørsmål


Hva er Online hundetrening, og hvordan fungerer onlinekurs?
Online hundetrening er et nettsted som tilbyr fjernundervisning innenfor hund og trening av hund. Her kan du enkelt finne frem til temaer som interesserer deg, og gå på kurs når det passer din timeplan. Det spiller heller ingen rolle hvor du befinner deg; om du er på jobben, på hytta eller hjemme - dine nettkurs er med deg overalt der du har tilgang til internett. Kursene fungerer like fint på telefon og nettbrett som på pc. Kursene er delt opp i både teoretisk undervisning, praktisk demonstrasjon av hvordan du utfører treningen og tester/quiz/oppgaver underveis. Online hundetrening er basert på ren fjernundervisning. Det er med andre ord ikke et fysisk sted man reiser til for å gå på kurs. Det er derfor viktig at du har tilgang på pc, telefon eller nettbrett slik at du faktisk har anledning til å fullføre kurset.
Kan jeg delta på kurset via telefon eller nettbrett?
Ja, du kan delta på alle våre online hundekurs både via telefon og nettbrett. Vi anbefaler imidlertid at du benytter deg av wi-fi når du tar kurset, eller at du har bra med datakapasitet på ditt telefonabonnement.
Trenger jeg en brukerkonto for å delta på kurs?
Ja. Selv om noen av våre kurs er gratiskurs, så må du fortsatt ha en konto og være logget inn på din konto for å kunne delta på kurset. Det er selvfølgelig helt gratis å ha en konto her hos Online hundetrening.
Hvordan får jeg tilgang til kursene jeg har meldt meg på?
Det er enkelt å finne kursene du har meldt deg på. Når du har logget deg inn på din konto trykker du på "Mine kurs" i menyen. Her ligger en komplett oversikt over alle dine kurs. Her ser du også hvor langt du har kommet i kurset.
På noen av kursene står det at kurset består av "selv-studie", mens på andre kurs står det at kurset er et interaktivt kurs. Hva er forskjellen?
Kurs som oppgis å være "selv-studie", er kurs hvor du på egen hånd studerer materiellet i kurset når det måtte passe deg, i ditt eget tempo. På et slikt kurs vil du ikke få tilbakemeldinger fra instruktør ut over spørsmål som stilles i kursets kommentarfelt. Oppsummert: 1) Påmelding - kurset er åpent for påmelding til en hver tid. Det er ingen påmeldingsfrist på kurset. 2) Deltakerbegrensning - det er (som regel) ingen deltakerbegrensning på kurset. Alle kan ta kurset når som helst. 3) Interaksjon - Det er ingen innsending av kursmateriell, men kursdeltakere kan legge igjen stille spørsmål til instruktøren i kursets kommentarfelt som besvares sporadisk. Interaktive kurs er kurs som legges opp etter et gitt tidsskjema. Disse kursene har begrenset med kursplasser da instruktøren jobber aktivt med kursdeltakerne underveis. Den største forskjellen er at på et slikt kurs vil man som kursdeltaker ha en aktiv dialog med instruktøren hele veien gjennom kurset, og få tilbakemeldinger på innleveringer man gjør. Oppsummering: 1) Påmelding - kurset har en spesifisert oppstartsdato, og kursdeltakere må melde seg på kurset før fristen har gått ut. 2) Antall deltakere - Fordi det på slike kurs tilbys stor personlig interraksjon med instruktøren er det begrenset med plasser. 3) Interaksjon - Insturktøren er aktivt involvert i kurset, besvarer spørsmål og kommer med tilbakemeldinger på innleveringer. 4) Andre ting - På noen kurs kan instruktøren avholde en live chat/samtale med kursdeltakerne for å besvare spørsmål og gi tilbakemeldinger i real tid. Instruktøren kan også dele ut hjemmelekser, og be om video for å se på kursdeltakerens progresjon. Kursdeltakeren får da individuell tilbakemelding på sin video fra instruktøren. OBS! Ikke alle interaktive kurs inneholder sistnevnte punkt.
Stilles det noen krav til forkunnskaper for å delta på kursene?
Det kommer helt an på kurset. De fleste kursene vi har her i online hundetrening har ingen krav til forkunnskaper, men inneholder kanskje anbefalinger om hva du bør ha i forkant. I kursbeskrivelsen vil du også finne informasjon i henhold til hvilket nivå kurset er på. Vi ønsker ikke at våre kursdeltakere skal føle seg overveldet av kursmateriellet fordi det blir for vanskelig, men vi ønsker heller ikke at man skal kjede seg fordi kurset blir for lett. Er du usikker på hva du skal velge så spør oss gjerne om råd, så kan vi hjelpe deg å finne et kurs som passer for deg.
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset og kursmateriellet?
Det varierer fra kurs til kurs, og opplysninger om dette finner du i kursbeskrivelsen på hvert enkelt kurs. For kurs som innebærer "selv-studie" får du tilgang til kurset så fort du har meldt deg på kurset, og nedtellingen starter allerede da. Vi har imidlertid satt opp god tid slik at du skal ha svært gode marginer for å gjennomføre kurset. Interaktive kurs har et oppgitt starttidspunkt og et oppgitt slutt-tidspunkt. Dette er likt for alle som deltar på kurset. Kurset er lagt opp til undervisning i et kontrollert tempo, hvilket gjør at du kanskje ikke får tilgang til alle moduler og leksjoner umiddelbart. Når kurset avsluttes forsvinner også tilgangen du har til kurset.
Hvordan fullfører jeg kurset? Må jeg ta en test?
Det varierer fra kurs til kurs, men i de fleste kursene avsluttes kurset med en liten test. På noen kurs kreves det at du har bestått en viss prosent av testene for å få kursbevis. Vi ønsker nemlig å sikre at du både lærer og får med deg mest mulig når du går på kurs hos oss. Klarte du ikke testen? Fortvil ikke, du får flere forsøk på å klare testene vi har satt opp underveis. På enkelte kurs kan du bli forespurt å skrive noen ord om hva du har lært, og hvordan du har opplevd kurset. Hvis du deltar i et interaktivt kurs kan du bli bedt om å levere inn video for å dokumentere progresjon i treningen. Instruktøren kan også legge opp til innleveringsoppgaver for å sikre at du lært det du skal i henhold til kursets målsetning.
Kan jeg få refundert pengene eller ta kurset på nytt hvis jeg ikke består testen?
Nei. Refusjon av penger gis ikke til kursdeltakere som ikke har består testene. Men fortvil ikke - vi ønsker selvfølgelig at du skal lykkes! Du vil derfor få flere muligheter til å bestå testene i kurset du går på.
Beholder jeg tilgangen til kursmateriellet etter jeg har bestått et kurs?
Du beholder tilgangen til kurset frem til utløpsdatoen har passert, uavhengig av om du allerede har bestått kurset. Det betyr at du kan gå gjennom kursmateriellet så mye du vil i hele kursperioden.

Kom i gang nå.