5kizt4gjtzcg1oko8apo

Sitt og ligg

To svært nyttige øvelser i hverdag og konkurranse

   Se intro

Mange hunder vet å sette seg, men færre hunder kan det på vår anvisning. I enkle omgivelser med lite forstyrrelser er sitt noe de fleste mestrer. Sitt er for hunden en veldig naturlig atferd som er forholdsvis uproblematisk å få frem. Til tross for det er det når miljøet rundt oss blir krevende, og forstyrrelsene mange - ja, kanskje i de situasjonene vi trenger det som mest, at det ikke fungerer.

En skikkelig god og trygg sitt er en av de viktigste øvelsene vi har. En god sitt kan fungere som er verktøy for å forebygge utfordringer i hverdagen, den kan forsørge ro, og inngår dessuten i mange andre øvelser som vi har stor nytte av i både hverdag og hundesport.

I dette kurset lærer du hvordan du skal gå frem for å gjøre sitt-øvelsen til en øvelse som for hunden betyr både trygghet og ro. Trygghet og ro er ikke det samme som kjedelig. Snarere tvert imot. Kurset legger opp til at treningen skal være gøy for både hund og eier.

Type kurs: Selvstudie.
Forkunnskaper: Ingen.Din instruktør


Tore Lislevand
Tore Lislevand

Tore har vært aktiv innen lydighet- og brukshundarbeid siden 80-tallet. Han ser selv at mye innen hundetreningsverdenen har forandret seg siden den gang han begynte med hund. Tore fokuserer på at hundeeiere skal ha god kontroll på sine hunder, og at veien mot kontroll skal være hyggelig både for hund og for eier. Han ønsker hele tiden å være i forkant med nye, positive innlæringsteknikker. For Tore er det viktig at hund og eier jobber sammen som et team. Tore er bosatt i Søgne, vest for Kristiansand sammen med sin kone og tenåringsbarn. Der arrangerer han valpe-introkurs og enkeltkonsultasjoner på heltid. Han underviser også periodevis på Søgne VGS i faget "fordypning i hund og familiedyr".

Tore er i tillegg kjent fra tv-programmet "dyrepasserne". Han jobbet nemlig som dyretrener i Kristiansand dyrepark i perioden 2007-2011. Der har han jobbet med mange ulike dyr slik som gris, geit, papegøye, ponni, løve, fisk og oter for å nevne noen.

Resultater med egen hund:

  • Kid (collie) - LP III og spor B.
  • Kaisa (malinois) - Norsk utstillingschampionat (Nord V 98, N.UCh) og Norsk brukshundchampionat (N.BCh, rundering) – forøvrig Sørlandets første. Klasse A spor og lydighet klasse Elite.
  • Vanga (alaskan malamute) - LP1 og spor C.
  • Boa (malinois) - IPO III SchH III BHP III N BCH IP (Norsk brukshundchampionat internasjonal prøve) og DK BRCH (Dansk brukshundchampion). Boa og Tore deltok på NM i 2008, og hadde også den glede å få delta på det norske laget i Nordisk mesterskap i brukshund – IPO i 2009.
  • Elton (malinois) - IPO1 (døde dessverre ung under en tannoperasjon)
  • Har nå Willie som trenes mot IGP.

Tore trener hund på en gøy og nytenkende måte, og ser frem til å lære bort sine treningsteknikker til andre hundeentusiaster.


Kursinnhold


  Det viktige grunnlaget
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på

Vanlige stilte spørsmål


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Dette kurset er ikke åpent for påmelding