Sitt og ligg

To svært nyttige øvelser i hverdag og konkurranse

   Se intro   Ta kurset

Mange hunder vet å sette seg, men færre hunder kan det på vår anvisning. I enkle omgivelser med lite forstyrrelser er sitt noe de fleste mestrer. Sitt er for hunden en veldig naturlig atferd som er forholdsvis uproblematisk å få frem. Til tross for det er det når miljøet rundt oss blir krevende, og forstyrrelsene mange - ja, kanskje i de situasjonene vi trenger det som mest, at det ikke fungerer.

En skikkelig god og trygg sitt er en av de viktigste øvelsene vi har. En god sitt kan fungere som er verktøy for å forebygge utfordringer i hverdagen, den kan forsørge ro, og inngår dessuten i mange andre øvelser som vi har stor nytte av i både hverdag og hundesport.

I dette kurset lærer du hvordan du skal gå frem for å gjøre sitt-øvelsen til en øvelse som for hunden betyr både trygghet og ro. Trygghet og ro er ikke det samme som kjedelig. Snarere tvert imot. Kurset legger opp til at treningen skal være gøy for både hund og eier.

Type kurs: Selvstudie.
Forkunnskaper: Ingen.Din instruktør


Tore Lislevand
Tore Lislevand

Tore har vært aktiv innen lydighet og brukshundarbeid siden 80-tallet. Han jobber i dag heltid som hundeinstruktør. I perioden 2007-2011 jobbet Tore som dyretrener i Kristiansand dyrepark, og deltok der i TV-programmet “Dyrepasserne”. Han jobbet da med mange ulike dyr i parken, slik som gris, geit, papegøye, ponni, løve, fisk og oter, for å nevne noen.

Tore har konkurrert og oppnådd resultater med egne hunder over mange år, deriblant elite lydighet, flere norske brukshundchampioner, dansk brukshundchampion, A-spor og øverste klasse IGP. Han har også deltatt på Norgesmesterskap i IGP 2008, etterfulgt av Nordisk mesterskap i 2009. For Tore er det viktig at hund og eier trener på en måte som utgjør et team. Derfor ønsker han hele tiden å være i forkant med positive innlæringsteknikker. Hans undervisning er derfor preget av et gjensidig samspill mellom hund og eier.


Kursinnhold


  Introduksjon
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på
  Det viktige grunnlaget
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på
  Ligg
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på
  Avslutning
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på

Vanlige stilte spørsmål


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom i gang nå.