Gavekort på kurs

gi utdanning til noen du er glad i

  Ta kurset

Er du usikker på hva du skal gi bort i gave? Har du en hundeinteressert venn, kjæreste eller familiemedlem? Hva med et gavekort på kurs hos Online hundetrening?!

Gavekort på kurs er en kjempeflott gave til noen du bryr deg om. Her kan du velge mellom praktiske kurs som forenkler hverdagen, eller kurs rettet mot spesifikke interessefelt. Kanskje vil man gå på kurs bare for gøy? Valget er ditt!

Hvis du ønsker å kjøpe gavekort så gjør du det her. Du velger da hvilket kurs du ønsker å kjøpe gavekort til i listen nederst på denne siden. Når du har kjøpt kurset vil du komme til et spørreskjema hvor du må fylle ut informasjon vi trenger i forbindelse med gavekortet. Du kan for eksempel velge om du vil ha et fysisk gavekort tilsendt i posten, eller sendt direkte til mottakeren. Du kan også velge å få gavekortet tilsendt elektronisk på egen mail så du kan printe det ut selv (noe som kan være smart hvis man er ute i siste liten). Alternativt så kan vi også sende elektronisk gavekort direkte til mottakeren. Valget er ditt.

Gavekortet utstedes med en personlig kode som gjør at mottakeren kan logge inn på det aktuelle kurset uten kostnad.

Gi utdanning som gave til noen du er glad i. En herlig og morsom opplevelse, eller en ny og bedre hverdag. Noe unikt til den som kanskje er vanskelig å kjøpe gave til. Bli med på kurs hos Online hundetrening.
Din instruktør


Online hundetrening
Online hundetrening

Når du velger gavekort på kurs kan du også velge hvilket kurs og instruktør du ønsker. Nederst på siden finner du alle våre valgalternativer for gavekort.


Kursinnhold


  Tusen takk
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på

Vanlige stilte spørsmål


Hvordan kjøper jeg gavekortet?
Velg et av alternativene i feltet nedenfor og kjøp deretter det aktuelle kurset. Du kommer deretter til et spørreskjema du må fylle ut slik at vi får den informasjonen vi trenger for å lage ditt unike gavekort. Når vi har mottatt din bestilling vil en av våre medarbeidere så snart bestillingen er behandlet - utforme ditt personlige gavekort og sende deg i det formatet du selv har valgt.
Har dere gavekort på andre kurs?
Alle kurs vi tilbyr gavekortordning på finner du i listen nedenfor.

Kom i gang nå.