Valp og belønning

Våre viktigste verktøy for fremtiden

Belønninger er utrolige verktøy når vi skal trene hund. Det er det som motiverer våre hunder til å samarbeide med oss på den måten vi ønsker. Til tross for det, er det veldig vanlig at mennesker har problemer med sin hundetrening som følge av at belønningene ikke fungerer. Hunder er individer på lik linje med oss mennesker, og det finnes derfor ingen fasit på hva som er belønning for din hund.

I dette minikurset, som er en liten del av vårt valpekurs, kan du lære mer om belønninger, og hvordan du skal finne ut hva som virkelig motiverer din valp. Du lærer hvordan du selv kan analysere og kartlegge valpen din, og også på hvordan du kan anvende belønninger i din hundetrening.

Målsetningen med kurset er å gi deg verktøy som gjør at du lærer å kjenne din valp på en bedre måte, og at du på egen hånd kan finne riktige verktøy som gjør at du får best mulig utbytte når du trener valpen din.

Forkunnskaper: Ingen
Type kurs: Selvstudie med quiz
Interaksjon: Du har mulighet til å stille instruktøren spørsmål under kurset.
Tilgang: 1 år






Din instruktør


Hanne Trøan
Hanne Trøan

Hanne har jobbet profesjonelt med hund i 10 år gjennom eget hundesenter. Her har hun jobbet med alt fra vanlige familiehunder til bruks og tjenestehunder. Hun etablerte og utviklet en av Midt-Norges største hundeskoler i løpet av en 6-års periode frem til Januar 2019.

Hanne innehar flere instruktørutdanninger, både flere 1-årige utdanninger, NKK trinn 1 samt godkjent rallyinstruktør. I tillegg har hun en 1-årig utdanning innenfor avansert spesialsøk fra Hundcampus i Sverige. Hun konkurrerer også aktivt med egne hunder, og har ført opp hund til elite rallylydighet. Hun har ført opp hund og konkurrerer i klasse 3 lydighet, og i øverste klasse IGP. Hun har også deltatt på to Norgesmesterskap for belgiske fårehunder.


Kursinnhold


  Introduksjon
Tilgjengelig i dager
dager etter du har meldt deg på

Vanlige stilte spørsmål


Hva er online hundetrening, og hvordan fungerer onlinekurs?
Online hundetrening er et nettsted som tilbyr fjernundervisning innenfor hund og trening av hund. Her kan du enkelt finne frem til temaer som interesserer deg, og gå på kurs når det passer din timeplan. Det spiller heller ingen rolle hvor du befinner deg; om du er på jobben, på hytta eller hjemme - dine nettkurs er med deg overalt der du har tilgang til internett. Kursene fungerer like fint på telefon og nettbrett som på pc. Kursene er delt opp i både teoretisk undervisning, praktisk demonstrasjon av hvordan du utfører treningen og tester/quiz/oppgaver underveis. Online hundetrening er basert på ren fjernundervisning. Det er med andre ord ikke et fysisk sted man reiser til for å gå på kurs. Det er derfor viktig at du har tilgang på pc, telefon eller nettbrett slik at du faktisk har anledning til å fullføre kurset.
Kan jeg delta på kurset via telefon eller nettbrett?
Ja, du kan delta på alle våre online hundekurs både via telefon og nettbrett. Vi anbefaler imidlertid at du benytter deg av wi-fi når du tar kurset, eller at du har bra med datakapasitet på ditt telefonabonnement.
Trenger jeg en konto for å delta på kurs?
Ja. Selv om noen av våre kurs er gratiskurs, så må du fortsatt ha en konto og være logget inn på din konto for å kunne delta på kurset. Det er selvfølgelig helt gratis å ha en konto her hos Online hundetrening.
Hvordan får jeg tilgang til kursene jeg har meldt meg på?
Det er enkelt å finne kursene du har meldt deg på. Når du har logget deg inn på din konto trykker du på "Mine kurs" i menyen. Her ligger en komplett oversikt over alle dine kurs. Her ser du også hvor langt du har kommet i kurset.
Stilles det noen krav til forkunnskaper for å delta på kursene?
Det kommer helt an på kurset. De fleste kursene vi har her i Online hundetrening har ingen krav til forkunnskaper, men inneholder kanskje anbefalinger om hva du bør ha i forkant. I kursbeskrivelsen vil du også finne informasjon i henhold til hvilket nivå kurset er på. Vi ønsker ikke at våre kursdeltakere skal føle seg overveldet av kursmateriellet fordi det blir for vanskelig, men vi ønsker heller ikke at man skal kjede seg fordi kurset blir for lett. Er du usikker på hva du skal velge så spør oss gjerne om råd, så kan vi hjelpe deg å finne et kurs som passer for deg.
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset og kursmateriellet?
Det varierer fra kurs til kurs, og opplysninger om dette finner du i kursbeskrivelsen på hvert enkelt kurs. For kurs som innebærer "selv-studie" får du tilgang til kurset så fort du har meldt deg på kurset, og nedtellingen starter allerede da. Vi har imidlertid satt opp god tid slik at du skal ha svært gode marginer for å gjennomføre kurset. Interaktive kurs har et oppgitt starttidspunkt og et oppgitt slutt-tidspunkt. Dette er likt for alle som deltar på kurset. Kurset er lagt opp til undervisning i et kontrollert tempo, hvilket gjør at du kanskje ikke får tilgang til alle moduler og leksjoner umiddelbart. Når kurset avsluttes forsvinner også tilgangen du har til kurset.
Hvordan fullfører jeg kurset? Må jeg ta en test?
Det varierer fra kurs til kurs, men i de fleste kursene avsluttes kurset med en liten test. På noen kurs kreves det at du har bestått en viss prosent av testene for å få kursbevis. Vi ønsker nemlig å sikre at du både lærer og får med deg mest mulig når du går på kurs hos oss. Klarte du ikke testen? Fortvil ikke, du får flere forsøk på å klare testene vi har satt opp underveis. På enkelte kurs kan du bli forespurt å skrive noen ord om hva du har lært, og hvordan du har opplevd kurset. Hvis du deltar i et interaktivt kurs kan du bli bedt om å levere inn video for å dokumentere progresjon i treningen. Instruktøren kan også legge opp til innleveringsoppgaver for å sikre at du lært det du skal i henhold til kursets målsetning.
Kan jeg få refundert pengene eller ta kurset på nytt hvis jeg ikke består testen?
Nei. Refusjon av penger gis ikke til kursdeltakere som ikke har bestått kurset, men instruktøren kan la deg ta testen på nytt hvis kurset inneholder en avsluttende test. Hvilke sluttkrav vi har satt finner du i kursbeskrivelsen for hvert enkelt kurs.
Beholder jeg tilgangen til kursmateriellet etter jeg har bestått et kurs?
Du beholder tilgangen til kurset frem til utløpsdatoen har passert, uavhengig av om du allerede har bestått kurset.

Kom i gang nå.